top of page

VILLKOR & BETINGELSER

Köpevillkor

Dessa köpevillkor gäller när du som konsument gör beställningar från Gardina O&B AB  Org.nr: 559408-8113 på Velvets.se. Genom att göra en beställning på Velvets.se godkänner du de vid tiden publicerade villkoren och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. När du har genomfört din beställning kommer en orderbekräftelse att skickas till den e-postadress du angav vid beställningen. I bekräftelsen finner du information om de produkter du har beställt, priset, fakturerings- och leveransadressen. Om det finns något fel i orderbekräftelsen, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart så vi kan rätta till det. Varje genomförd och godkänd beställning genererar automatiskt en orderbekräftelse. Om du inte mottar en orderbekräftelse kan det bero på att du har angett en felaktig e-postadress eller att orderbekräftelsen automatiskt har sorterats som skräppost. Vi rekommenderar därför att kontrollera din skräppost om du inte har fått någon orderbekräftelse inom ett par minuter efter att du har gjort din beställning.

Integritetspolicy

Velvets är angelägna om att alltid skydda din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Genom att godkänna vår policy på vår hemsida när du gör ett köp eller lämnar uppgifter samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt följande.

Vi delar aldrig ut adresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje part för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller liknande. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt oavsett om du speciellt har begärt det eller inte. Vi använder informationen endast för att hantera kunders beställningar och erbjuda relevant marknadsföring.

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på Velvets genom cookies för att administrera dina köp och uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund. De cookies som vi sparar hos oss används inte för re-marketing, det vill säga som marknadsföring till dig utanför vår egen hemsida. De personuppgifter som Velvets behandlar är ditt namn, e-postadress, orderhistorik, leveransadress, IP-adress och telefonnummer. Via vår betalningsleverantör Stripe behandlar vi också ditt personnummer och betal- och kreditkortsnummer.

 Frakt och leverans

 Leveranstiden är därefter2-5 arbetsdagar beroende på valt fraktsätt och postnummer. Vi kan tyvärr inte påverka eventuella förseningar hos fraktbolaget. Vid sådana leveransförseningar fortsätter vi att bevaka beställningen. Om inte annat särskilt avtalats och en leverans är oskäligt försenad, och detta inte beror på dig som kund, har du rätt att häva köpet helt kostnadsfritt.

Vänligen kontrollera att leveransuppgifterna såsom adress och telefonnummer stämmer innan du slutför köp. Det går tyvärr inte att ändra dessa uppgifter efter att beställningen blivit packad & skickad. Det är alltid du som kund som ansvarar för att du uppger rätt uppgifter vid beställningens slutförande.

För att säkerställa att ditt paket hämtas ut på rätt sätt, ber vi dig att utfärda det personligen med hjälp av kolli-id och giltig legitimation. Om du har tappat bort ditt kolli-id eller har frågor om uthämtningen, vänligen kontakta oss på Velvets.team@velvets.se .

Ångerrätt

Du har laglig rätt till en 14 dagars betänketid. Om du inom denna tidsram ändrar dig eller inte längre vill ha produkten har du rätt att häva ditt köp. Du kan göra detta genom att skicka ett e-postmeddelande till oss. Av hälso- och hygienskäl kan vi inte acceptera returer av produkter med trasiga förseglingar.

Retur

Kontakta kundtjänst velvets.team@velvets.se innan du returnerar en vara av någon anledning för att få instruktioner och effektiv ärendehantering. När du vill reklamera en försändelse är det viktigt at du har sparat originalförpackningen.

BETALNINGSMETODER

Kreditkort

Du kan betala med kreditkort. Vi accepterar MasterCard,Visa och klarna.

bottom of page