top of page

OM VELVETS

Velvets levererar skönhets- och livsstilsprodukter av hög kvalitet.​ Genom vår unika passion för skönhets- och hälsoprodukter erbjuder vi över 25 000 unika skönhets- och hälsoprodukter i vårt sortiment, så vi är säkra på att du hittar dina favoritprodukter inom hudvård, hårvård, doft och smink här på Velvets. Vi anser att i Velvets ska alla kunna känna sig som en del av den - samt vara sig själva.

Vi är ett team av passionerade och entusiastiska människor som har gått samman för att skapa en unik och avmystifierande skönhetsupplevelse.

Att tillhandahålla exceptionella produkter och tjänster som våra kunder älskar, till ett utmärkt värde. Vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar med vårt engagemang för kvalitet, prisvärdighet och kundservice. Vi strävar efter att vara den bästa källan för alla dina behov av parfym, smink och personlig vård.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser till våra kunder, samtidigt som vi skapar en trevlig och minnesvärd shoppingupplevelse som gör våra kunder nöjda. Vi strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av varor som våra kunder älskar och att se till att vår kundservice håller högsta standard, vilket ger våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Vi är fast beslutna att ständigt förnya våra produkter och tjänster för att se till att våra kunder alltid är nöjda.

DIN SKÖNHET ÄR VÅRT ANSVAR

Kom och utforska vårt utbud av parfymer och smink och välj den doft som passar ditt humör och din stil. Du kan lita på att vi alltid tillhandahåller högkvalitativa produkter, med de senaste trenderna, så att du ser fantastisk ut samtidigt som du är trogen dig själv. Låt oss vara ditt hemliga vapen när det gäller skönhet!

VÅRA VÄRDERINGAR

VELVETS är en webbshop som säljer kosmetika, dofter och sminkprodukter. Vi vill ge dig en produkt som passar din hudtyp och persona. Vår sida är utformad för att presentera dig ett brett utbud av de finaste produkterna i alla typer av märkesnamn som är uppdelade i tre huvudkategorier: Parfymer, kosmetika och smink.

bottom of page